Onze warmtepompen

Met de warmtepomp verwarm je op duurzame wijze het water dat door je vloerverwarming of radiatoren stroomt. De warmtepomp bestaat uit een buitendeel en een binnendeel en kan optioneel ook de woning koelen en voorzien van warm tapwater.

De all-electric warmtepomp biedt met een geïntegreerde boiler een oplossing voor gasloos wonen. Wel is het belangrijk dat de woning goed is geïsoleerd en het afgiftesysteem kan werken op een relatief lage aanvoertemperatuur.

De hybride warmtepomp werkt samen met een bestaande of geïntegreerde cv ketel en levert 50% tot 75% gasbesparing per jaar op. De warmtepompboiler voorziet zelfstandig in warm tapwater.

Benieuwd of jouw woning geschikt is voor een (all-electric) warmtepomp? Verlaag dan in een koude periode de temperatuur van je cv-ketel naar 50 graden en doe de test.

Daikin Altherma 3 R F

Daikin Altherma 3 R W

Daikin Altherma R Hybride

Intergas Xtend Hybride

Vraag vrijblijvende offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis bepalen we welke installatie bij uw situatie past en brengen we een vrijblijvend offerte op maat uit.

Onze partners

Onze partners staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. Een slimme zet voor wie gaat voor de beste verwarmingsopties op de markt!