Onze airco’s

We begrijpen het belang van een comfortabel en gezond binnenklimaat. Daarom bieden we een zorgvuldig geselecteerd assortiment van airconditioning systemen aan, met een speciale focus op de topmerken Daikin en Mitsubishi. Deze merken staan wereldwijd bekend om hun ongeëvenaarde innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Daikin Airconditioning: Innovatief en Gebruiksvriendelijk

Daikin biedt een brede reeks aan airconditioningopties, die geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Kenmerkend voor Daikin is hun voortdurende streven naar innovatie, waarbij ze gebruiksvriendelijkheid en esthetiek combineren met technologische vooruitgang. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige, efficiënte oplossing voor uw thuis of een geavanceerd systeem voor uw kantoor, Daikin heeft het allemaal.

Mitsubishi Airconditioning: Betrouwbaar en Energiezuinig

Mitsubishi staat bekend om hun betrouwbare en energiezuinige airconditioningssystemen. Ideaal voor wie op zoek is naar een duurzame oplossing die op lange termijn presteert. Mitsubishi-systemen zijn ontworpen met het oog op consistentie en comfort, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elk soort ruimte.

Daikin

Daikin Perfera vloermodel

Daikin Stylish

Daikin Emura

Daikin Comfora

Daikin Cassette unit

Mitsubishi

Mitsubishi  SRF vloermodel

Mistusbishi SRR satelliet unit

Mitsubishi cassette model 60×60

Mitsubishi cassette model 90×90

Mitsubhishi Plafond unit

Vraag vrijblijvende offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis bepalen we welke installatie bij uw situatie past en brengen we een vrijblijvend offerte op maat uit.