Zakelijk verduurzamen

MB Klimaattechniek biedt geavanceerde, duurzame klimaatoplossingen voor een breed scala aan zakelijke omgevingen, waaronder winkels, kantoren, bedrijfspanden, zorginstellingen en pompstations. Met jarenlange ervaring focussen we op energiebesparing en optimalisatie van het binnenklimaat, terwijl we de ecologische impact minimaliseren. We adviseren over subsidies voor energie-efficiënte systemen en integreren zonne-energie om bedrijven te helpen verduurzamen. Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek .

Onze tevreden klanten

Stappenplan zakelijk

Van advies tot Installatie

U kunt uw aanvraag eenvoudig starten via ons online formulier of door telefonisch contact op te nemen met een van onze zakelijke accountmanagers. Wij nodigen u uit om eventuele specifieke wensen of vragen die relevant zijn voor uw bedrijfsvoering te vermelden bij uw aanvraag. Ons team is gespecialiseerd in het afstemmen van onze diensten op de unieke behoeften van zakelijke klanten, met als doel efficiëntie en kostenbesparing te optimaliseren. Bij ontvangst van uw aanvraag stellen we een prijsindicatie op die niet alleen rekening houdt met uw specifieke situatie en wensen, maar ook met de potentiële zakelijke voordelen zoals energiebesparing, operationele efficiëntie en duurzaamheidsdoelen. Deze aanpak stelt ons in staat om u een op maat gemaakt voorstel te bieden dat aansluit bij uw zakelijke vereisten en strategische doelstellingen


Nadat u uw intentie heeft aangegeven om verder te gaan op basis van de initiële prijsindicatie, zullen wij een afspraak maken om uw  te iobject te nspecteren. Tijdens dit bezoek beoordelen onze specialisten de specifieke omstandigheden en eventuele bijzonderheden van uw situatie. Op basis van deze inspectie stellen wij een definitieve offerte op. Deze offerte bevat een gedetailleerd overzicht van de kosten, gebaseerd op de exacte vereisten en condities. . Zo zorgen wij ervoor dat onze aanbieding perfect aansluit bij uw wensen en de realiteit van de situatie.

De voorbereiding begint met een technische schouw, waarbij een gedetailleerde inspectie van uw woning wordt uitgevoerd om de technische specificaties en de staat van het pand nauwkeurig te beoordelen. Dit is cruciaal om eventuele technische uitdagingen vroegtijdig te identificeren. Vervolgens voeren we een warmtelastberekening uit. Deze stap is onmisbaar voor het bepalen van de warmtebehoefte van uw woning, wat weer essentieel is voor het vaststellen van de benodigde capaciteit van het verwarmingssysteem. Een nauwkeurige berekening zorgt ervoor dat het systeem efficiënt functioneert en perfect is afgestemd op uw verwarmingsbehoeften.

De laatste stap in de werkvoorbereiding is het plannen en voorbereiden van alle benodigde werkzaamheden, inclusief het bestellen van materialen en het inplannen van ons installatieteam. Deze voorbereidingen garanderen dat alle middelen en personeel beschikbaar zijn voor een tijdige en efficiënte installatie.

Na zorgvuldige voorbereiding en planning, begint de uitvoering van het project met de aankomst van ons gekwalificeerd installatieteam op de afgesproken datum en tijd. De eerste stap in de installatie is de voorbereiding van de installatieplaats. Dit omvat het veiligstellen van de ruimte en het waarborgen dat alle benodigde voorzieningen toegankelijk zijn. Vervolgens gaan we over tot de installatie van de belangrijkste componenten van het systeem, zoals de verwarmingsunits, leidingen en besturingssystemen. Ons team gebruikt geavanceerde technieken en gereedschappen om ervoor te zorgen dat de installatie vlekkeloos verloopt.

Afsluitend zorgen we voor een nette afronding van de werkzaamheden, waarbij we alle overtollige materialen verwijderen en de installatieplaats schoon achterlaten. U ontvangt ook een uitleg over hoe het systeem werkt en advies over het onderhoud om optimale prestaties te garanderen.

Door deze gestructureerde aanpak zorgen we ervoor dat de installatie van uw systeem niet alleen efficiënt, maar ook met minimale overlast voor u plaatsvindt. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u te voorzien van een betrouwbaar en goed functionerend systeem.

Na de installatie van de warmtepomp is het van cruciaal belang dat het systeem geoptimaliseerd wordt om maximale efficiëntie te bereiken, vooral omdat een duurzame installatie meer aandacht vereist dan traditionele verwarmingssystemen. Dit proces omvat aanpassingen en afstellingen die gebaseerd zijn op de specifieke kenmerken en vereisten van uw locatie. Deze aanpassingen zijn essentieel om de energie-efficiëntie te verhogen en de operationele kosten te verlagen. Om dit doel te bereiken, bieden we ondersteuning via telefonisch contact en monitoring op afstand. Door middel van deze monitoring kunnen we de prestaties van uw warmtepomp continu volgen en waar nodig aanpassingen voorstellen of direct uitvoeren. Dit zorgt niet alleen voor een geoptimaliseerd systeem, maar ook voor uw gemoedsrust, wetende dat uw installatie in topconditie is.

Maak een afspraak

  • Belafspraak
    Terugbel verzoek voor afspraak met onze adviseurs
  • Persoonlijk advies
    Maak een afspraak voor een advies voor uw woning of bedrijf
  • Afspraak op locatie
    Wij komen vrijblijvend bij uw langs om de mogelijkheden uw wensen door te spreken