Home / Warmtepomp

Warmtepomp

Bent u klaar voor de energietransitie ?

MB Klimaattechniek is uw installateur voor het ontwerpen en installeren van warmtepompen wij leveren en monteren conventionele warmtepompen die op buitenlucht werken of hybride systemen geschikt voor woningen die nog niet volledig klaar zijn om volledig te draaien op lage temperaturen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een warmtepomp bij u thuis of op kantoor neem gerust contact met ons op we komen graag langs.

De kracht van een warmtepomp:

  • Voordelig alternatief voor cv- en grondwarmtepompsystemen.
  • Energiezuinig en weinig CO2-uitstoot (driemaal zuiniger dan gas).
  • Eenvoudig te installeren.
  • Totaalsysteem voor elk seizoen (alles zelf instelbaar).
  • Schoon, betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk.
  • De oplossing voor stijgende brandstofkosten en onaanvaardbaar hoge milieubelastingen.

Waarom een warmtepomp?

Met een rendement tot soms meer dan 500% (COP 5) is een warmtepomp een uitstekende warmte leverancier. Dit komt omdat een groot gedeelte van de benodigde afgegeven energie ‘gratis’ wordt gewonnen uit de omgeving; aarde, water of lucht. U koopt dus een klein gedeelte energie in om daarmee de ‘gratis’ energie om te zetten naar voor ons bruikbare energie.

Nederland kent inmiddels al duizenden tevreden warmtepomp bezitters. In de Scandinavische landen, waar aardgas niet zo’n gemeengoed is als bij ons, gebruikt men de warmtepomp al veel langer. In die tussentijd is de warmtepomp inmiddels zover door ontwikkeld dat het ook een goed alternatief (minder stookkosten) is voor onze HR-ketels. 

 
Top
Bel voor advies!