Home / Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Airconditioning Vraag & Antwoord

Alles wat u ooit moest weten over airconditioning. Ziet u uw vraag niet? Stuur het door en we zullen onze FAQ meteen bijwerken!

Meeste gestelde vragen

Wij adviseren minimaal een keer per jaar onderhoud, zo bent u gegarandeerd van een optimale werking. Voor situaties met veel vervuiling of verontreinigingen in de lucht, zoals keukens, kappers of werkplaatsen, worden extra servicebezoeken uitgevoerd.

Regelmatig onderhoud zorgen ervoor dat uw unit optimaal blijft werken, de levensduur van een unit wordt aanzienlijk verlengt en de bedrijfskosten verlaagt. Bovendien zorgt routineonderhoud ervoor dat het apparaat in aanmerking komt voor de volledige garantie van maximaal tien jaar in plaats van alleen de standaardgarantie van twee jaar.

Ja. Al onze offertes voor nieuwe installaties zijn gratis.

In het zeldzame geval dat een concurrent een goedkopere offerte heeft verstrekt, is dit meestal omdat dit niet op een vergelijkbare manier is gedaan. Wij geloven dat we bij elke vergelijkbare prijsopgave kunnen het kunnen matchen. 

Op onze airconditioning installaties bieden we een ongeëvenaarde garantie van 10 jaar aan al onze klanten. De eerste twee jaar van garantie omvat onderdelen en arbeid. De resterende acht jaar dekken u voor de volledige kosten van de reserveonderdelen. Tevens kunnen we ook tegen een kleine meerprijs de arbeid dekken. Hiervoor moet u minimaal een keer per jaar onderhoud doen in sommige situaties afhankelijk van de omgeving kan dat twee of drie keer per jaar( denk aan werkplaatsen, kappers, enzo) In tegenstelling tot veel eenmanszaak die er niet zijn om service aan  te bieden, zijn we al vele jaren op de markt en hebben we een staat van dienst om het te bewijzen.

Over ons

Sinds 2008 installeren we met trots airconditioning. Na bijna 12 jaar ervaring hebben we een schat aan ervaring achter de rug.

We bieden een volledige reeks services aan, waaronder eerste bezoek op locatie, installaties, onderhoudsbezoeken en reparaties. 

Op onze airconditioninginstallaties bieden we een ongeëvenaarde garantie van 10 jaar aan al onze klanten. De eerste twee jaar van garantie omvat onderdelen en arbeid. De resterende acht jaar dekken u voor de volledige kosten van de reserveonderdelen. De garantie is altijd afhankelijk van het regelmatig onderhouden van het apparaat door onze monteurs.

Onze monteurs zijn volledig gekwalificeerd en hebben naast de verplichte VCA certificiering.ook f-gassen certificiering.. Ze volgen ook gespecialiseerde cursussen van de belangrijkste fabrikanten van airconditioning, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste werkwijzen.

Naast veel particulieren hebben we airconditioners geïnstalleerd voor de grootste en bekendste bedrijven in Nederland. Wanneer u kiest voor ons dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Installatie

In het zeldzame geval dat een concurrent een goedkopere offerte heeft verstrekt, is dit meestal omdat dit niet op een vergelijkbare manier is gedaan. Wij geloven dat we bij elke vergelijkbare prijsopgave kunnen matchen. 

In de meeste gevallen voeren we alles dat nodig is om een installatie te voltooien, inclusief alle apparatuur en arbeidskosten. Electrische voedingen moeten vaak worden uitgevoerd voordat wij uw airconditioning komen installeren. Werkzaamheden die wij niet uitvoren worden duidelijk vermeld op uw offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan,

We zijn bereid om installaties te bieden tijdens avonden of in het weekend. De kosten zouden echter hoger zijn dan voor een installatie tijdens normale werkuren.

Service

Wij zijn 24 uur telefonisch te bereiken voor technische problemen. Afhankelijk van uw type onderhoudscontract kunnen we een monteur sturen.

Onderhoud moet altijd worden uitgevoerd door een gecertificeerde en ervaren monteurs. Het is niet alleen een kwestie de filters te reinigen. Er is specialistisch gereedschap vereist dat alleen deskundige monteurs mogen gebruiken. Uiteraard adviseren we zelf ieder maand de filters te reinigen.

Top
Bel voor advies!