Home / Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Airconditioning vraag & antwoord

Alles wat u ooit moest weten over airconditioning. Ziet u uw vraag niet? Stuur het door en we zullen onze FAQ meteen bijwerken!

Meeste gestelde vragen

Wij adviseren minimaal per jaar onderhoud, zo garandeert u een optimale werking.Voor situaties  met veel vervuiling of verontreinigingen in de lucht, zoals keukens, kappers of werkplaatsen, worden extra servicebezoeken uitgevoerd.

Regelmatig onderhoud zorgen ervoor dat uw unit optimaal blijft werken, de levensduur van een unit wordt aanzienlijk verlengt en de bedrijfskosten verlaagt. Bovendien zorgt routineonderhoud ervoor dat het apparaat in aanmerking komt voor de volledige garantie van maximaal tien jaar in plaats van alleen de standaardgarantie van twee jaar.

Ja. Al onze offertes voor nieuwe installaties zijn gratis.

In het zeldzame geval dat een concurrent een goedkopere offerte heeft verstrekt, is dit meestal omdat dit niet op een vergelijkbare manier is gedaan. Wij geloven dat we bij elke vergelijkbare prijsopgave kunnen het kunnen matchen. 

Op onze airconditioning installaties bieden we een ongeëvenaarde garantie van 10 jaar aan al onze klanten. De eerste twee jaar van garantie omvat onderdelen en arbeid. De resterende acht jaar dekken u voor de volledige kosten van de reserveonderdelen. Tevens kunnen we ook tegen een kleine meerprijs de arbeid dekken. Hiervoor moet u minimaal een keer per jaar onderhoud doen in sommige situaties afhankelijk van de omgeving kan dat twee of drie keer per jaar( denk aan werkplaatsen, kappers, enzo) In tegenstelling tot veel eenmanszaak die er niet zijn om service aan  te bieden, zijn we al vele jaren op de markt en hebben we een staat van dienst om het te bewijzen.

Top
Telefonisch hulp nodig ?
WhatsApp