Home / Ventilatie

Ventilatie

Gezien de laatste ontwikkelingen m.b.t. Corona is ventilatie niet meer weg te denken. Het is niet alleen een verplichting om een degelijk ventilatiesysteem te plaatsen in het geval van verbouwingen en nieuwbouw maar ook essentieel voor u gezondheid thuis of op kantoor zoals  vermeld  in de (Nieuwsbrief Techniek Nederland) 

Tevens is met de huidige isolatienormen ventilatie echt wel een noodzaak. Hedendaagse gebouwen zijn zo goed geïsoleerd dat ze zelf niet meer kunnen ‘ademen’. Luchtdichtheid is een belangrijke factor in de bouw maar heeft als bijkomend nadeel dat verse lucht de woning niet meer in kan en vervuilde lucht de woning niet meer kan verlaten.Voor dit probleem zijn er uiteraard verschillende oplossingen

Industriële ventilatie heeft een brede waaier van toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de verluchting van een kantoorgebouw, de afzuiging van een keuken van een restaurant, de verluchting van een werkruimte. Vele toepassingen die elk hun specifieke benadering behoeven.

MB Klimaattechniek kan u hierin begeleiden van ontwerp tot realisatie. Onze jarenlange ervaring geeft ons de kennis en mogelijkheid om diverse projecten te realiseren.

Advies

Om voor uw persoonlijke situatie de juiste oplossing met het beste rendement te kunnen geven, komen wij graag ter plaatse gegevens opnemen. Hierna ontvangt u snel het juiste advies op maat voor uw wensen.

Top
Call Now Button
Bel voor advies!