Home / Airconditioning

Airconditioning

Airconditioning installatie

MB klimaattechniek installeert  al meer dan 10 jaar aircosystemen en we zijn er trots op de enige installateur in het Nederland  te zijn die een garantie van 10 jaar op al onze installaties biedt.

Wanneer u voor ons kiest, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteitsservice. Of het nu gaat om onze zeer ervaren service monteurs tot ons volledig toegewijde klantenserviceteam, we zijn altijd beschikbaar voor al uw behoeften aan airco. We hebben alleen de meest ervaren airconditioning-installateurs in dienst die uw huis of bedrijf altijd met de grootste zorg en aandacht behandelen.

We bieden een gratis offerte op locatie  aan al onze klanten. Onze deskundige adviseurs zullen u door alle mogelijke oplossingen leiden en bespreken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u precies krijgt wat u nodig hebt. Lees hieronder meer of neem contact op met ons team voor een gratis offerte! 

Over ons en onze diensten

MB Klimaattechniek, opgericht in 2008 is behoort tot een begrip in de installatie wereld.  Onze werk mentaliteit is gericht op kwaliteit, uitmuntendheid en een duurzame relatie. Ons deskundig en professioneel team vormt de ruggengraat van ons bedrijf en hun aandacht voor detail is de belangrijkste reden dat we jaar na jaar blijven groeien. Onze bron van nieuwe klanten komt voornamelijk via mond-op-mond reclame.
We vertrouwen ook op een sterk kantoor team dat volledig is opgeleid om zelfs de meest gecompliceerde situaties aan te kunnen.
 

Wanneer u voor ons kiest , krijgt u een echte partner die zich toelegt op het opbouwen van uw visie. 

 

Onze ongeëvenaarde 10-jarige garantie

Wij zijn gecertificeerde installateurs van de beste topmerken op de markt. Deze omvatten fabrikanten zoals Mitsubishi Heavy en Daikin.

De meeste installateurs bieden 1-3 jaar fabrieksgarantie en in veel gevallen zijn ze niet op te sporen wanneer u ze het meest nodig hebt. Wij zijn geen eenmans zaak ; we zijn er altijd wanneer u ons nodig heeft.

MB Klimaattechniek heeft zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze installaties dat we een ongeëvenaarde garantie van 10 jaar bieden. Dit wordt niet alleen ondersteund door onze  jaren ervaring maar ook door de positieve feedback  die onze klanten ons geven

Vraagt offerte hier aan 

Top
Bel voor advies!
Advies via WhatsApp!