MB Klimaattechniek installeert al meer dan 14 jaar airco systemen en we zijn er trots op de enige installateur in Nederland te zijn die een garantie van 10 jaar op al onze installaties biedt.

Wanneer u voor ons kiest, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om onze zeer ervaren service monteurs tot ons volledig toegewijde serviceteam, we zijn altijd beschikbaar voor al uw behoeften aan airco. We hebben de meest ervaren airconditioning-installateurs in dienst die uw huis of bedrijf altijd met de grootste zorg behandelen.

We bieden een gratis offerte op locatie aan al onze klanten. Onze deskundige adviseurs zullen u door alle mogelijke oplossingen leiden en bespreken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u precies krijgt wat u nodig hebt. Lees hieronder meer of neem contact op met ons team voor een offerte!

Onze merken

10 Jaar Garantie

Wij zijn gecertificeerde installateurs van de beste merken op de markt. Deze omvatten fabrikanten zoals Mitsubishi Heavy en Daikin.

MB Klimaattechniek heeft zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze installaties dat we een ongeëvenaarde garantie van 10 jaar bieden. Dit wordt niet alleen ondersteund door onze jarenlange ervaring maar ook door de positieve feedback die wij ontvangen van onze klanten.


Bel voor advies!