Home / Airconditioning

Airconditioning

Airconditioning installatie

MB Klimaattechniek installeert  al meer dan 10 jaar aircosystemen en we zijn er trots op de enige installateur in Nederland  te zijn die een garantie van 10 jaar op al onze installaties biedt.

Wanneer u voor ons kiest, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om onze zeer ervaren service monteurs tot ons volledig toegewijde serviceteam, we zijn altijd beschikbaar voor al uw behoeften aan airco. We hebben de meest ervaren airconditioning-installateurs in dienst die uw huis of bedrijf altijd met de grootste zorg behandelen.

We bieden een gratis offerte op locatie  aan al onze klanten. Onze deskundige adviseurs zullen u door alle mogelijke oplossingen leiden en bespreken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u precies krijgt wat u nodig hebt. Lees hieronder meer of neem contact op met ons team voor een gratis offerte!

Over ons

MB Klimaattechniek opgericht in 2008, heeft zich door de jaren zich ontwikkeld van een traditioneel installatiebedrijf tot een belangrijke partner in de energie transitie. Wij leveren energiezuinige airconditioning systemen om mee te koelen en te verwarmen, stille warmtepompen en in combinatie met zonnepanelen zorgen wij voor het hele pakket. Zoekt u een betrouwbare installateur met jarenlange ervaring en die graag met u mee denkt? Dan zijn wij de aangewezen partij.

 
 

Onze 10-jarige garantie

Wij zijn gecertificeerde installateurs van de beste merken op de markt. Deze omvatten fabrikanten zoals Mitsubishi Heavy en Daikin.

De meeste installateurs bieden 1-3 jaar fabrieksgarantie en in veel gevallen zijn ze niet op te sporen wanneer u ze het meest nodig hebt. Wij zijn geen eenmanszaak, we zijn er altijd wanneer u ons nodig heeft.

MB Klimaattechniek heeft zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze installaties dat we een ongeëvenaarde garantie van 10 jaar bieden. Dit wordt niet alleen ondersteund door onze  jarenlange ervaring maar ook door de positieve feedback  die wij ontvangen van onze klanten.

Vraagt offerte hier aan 

Top
Bel voor advies!