Home / Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

 Regelmatig onderhoud zal altijd zorgen voor

Water lekkage

De meest voorkomende problemen die ons worden gevraagd om op te lossen, zijn wanneer er water lekt. De belangrijkste redenen voor het lekken van een unit kunnen zijn omdat er geen onderhoud aan de unit is uitgevoerd of de condenspomp defect is. Dit type reparatie wordt vrijwel altijd binnen het eerste uur ter plaatse voltooid, omdat het een vrij eenvoudige reparatie is.

Slechte prestaties

Regelmatig onderhoud van de unit zorgt voor optimale prestaties van het airconditioningsysteem. Wanneer de airco niet is onderhouden, voorkomt de opeenhoping van vuil dat het systeem niet kan ademen. Dit resulteert vaak in niet alleen slechte prestaties, maar ook in hogere bedrijfskosten en storingen. Een teken dat een systeem geblokkeerd is, is ijsvorming op de binnen- of buitenunits.

Stank

Airco units recirculeren de lucht in de kamer. Daarom verzamelen geuren zich op de koelspiralen. Het systeem verwijdert het vocht uit de atmosfeer en daarom kunt u een opeenhoping van bacteriën hebben die alleen met gespecialiseerde reinigingsmiddelen kunnen worden verwijderd. Regelmatig onderhoud is een uitstekende manier om deze nare geuren te elimineren.

Herrie

Als de buitenunit meer geluid maakt dan normaal, heeft u mogelijk een vervangende ventilatormotor nodig, dit geldt tevens voor de binnenunit. De condenspomp die vocht uit het systeem verwijdert, kan ook in gebreke zijn, want wanneer deze beginnen te falen, kunnen ze luidruchtig worden. Al het bovenstaande wijst op een dreigende storing van het systeem en vroege diagnose en reparatie zijn essentieel om verdere schade te voorkomen

Service en onderhoud

We kunnen niet genoeg benadrukken dat airco systemen regelmatig moet worden onderhouden. Ons team van toegewijde servicemonteurs richten zich puur op zowel service als het onderhoud. Hun uitgebreide ervaring kan bepalen of een bepaald onderdeel bijna aan het einde van zijn bruikbaarheid is en adviseren om het te vervangen om te voorkomen dat het apparaat uitvalt wanneer u het het hardst nodig hebt.

Er is geen twijfel dat de levensduur van regelmatig onderhouden airco units langer meegaat dan verwaarloosde units. We onderhouden nog steeds units die we meer dan tien jaar geleden hebben geïnstalleerd en die net zo goed werken als op de dag dat ze werden geïnstalleerd. Omgekeerd hebben we dezelfde units gezien die na slechts drie jaar moesten worden vervangen vanwege het gebrek aan regelmatig onderhoud. Goed onderhouden airconditioning apparatuur blijft topprestaties leveren en houdt de energierekening laag!

Service- en onderhoudscontracten 

Onze service monteurs  zullen een volledige beoordeling van de units maken wanneer ze het onderhoud uitvoeren  Ze zullen zowel de binnen- als buitenunits grondig reinigen, zowel intern als extern. Ze zullen controleren of het systeem binnen de normale parameters werkt en zullen de afvoerleidingen doorspoelen die de kans op toekomstige lekken helpen verminderen.

We sturen u een schriftelijke offerte met details over alles wat is opgenomen in uw service- en onderhoudcontract. De offerte bevat ook alle prijsinformatie, zodat u precies weet wat u ontvangt en hoeveel het kost voordat u een onderhoudscontract aangaat.

Onze onderhoudscontracten zijn op maat gemaakt voor uw specifieke systeem en zijn ingesteld om ervoor te zorgen dat u het beste waar voor uw geld krijgt. Wanneer wij uw airco hebben geïnstalleerd, komt u in aanmerking voor 10 jaar garantie, indien u ons het periodieke onderhoud laat uitvoeren. Er is geen betere bescherming beschikbaar voor uw investering.

Top
Bel voor advies!