Home / Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Heeft u een systeem bij ons gekocht of heeft u een bestaand systeem dan kunnen wij u helpen met service en onderhoud. Regelmatig onderhoud zal altijd zorgen voor:

  • Verlengde levensduur
  • Lage energie kosten
  • Garantie blijft gehandhaafd
  • Voldoet aan wettelijke eisen

Water lekkage

De meest voorkomende problemen die ons worden gevraagd om op te lossen, zijn wanneer een er water lekt. De belangrijkste redenen voor het lekken van een unit kunnen zijn omdat er geen onderhoud aan de unit is uitgevoerd of de condenspomp defect is. Dit type reparatie wordt vrijwel altijd binnen het eerste uur ter plaatse voltooid, waardoor het een vrij eenvoudige reparatie is. Bel ons team om vandaag een technicus te laten komen.

Slechte prestaties

Regelmatig onderhoud van de unit zorgt voor optimale prestaties van het airconditioningsysteem. Wanneer de airco niet is onderhouden, voorkomt de opeenhoping van vuil dat het systeem niet kan ademen. Dit resulteert vaak in niet alleen slechte prestaties, maar ook hogere bedrijfskosten en storingen. Een teken dat een systeem geblokkeerd is, is ijsvorming op de binnen- of buitenunits. Bel vandaag nog met onze deskundige team.

Stank

Airco units recirculeren de lucht in de kamer. Daarom verzamelen geuren zich op de koelspiralen. Het systeem verwijdert het vocht uit de atmosfeer en daarom kunt u een opeenhoping van bacteriën hebben die alleen met gespecialiseerde reinings middelen kunnen worden verwijderd. Regelmatig onderhoud is een onfeilbare manier om deze nare geuren te elimineren.

Herrie

Als de buitenunit meer geluid maakt dan normaal, heeft u mogelijk een vervangende ventilatormotor nodig die geldt ook voor de binnenunit. De condenspomp die vocht uit het systeem verwijdert, kan ook in gebreke zijn, want wanneer deze beginnen te falen, kunnen ze luidruchtig worden. Al het bovenstaande wijst op een dreigende storing van het systeem en vroege diagnose en reparatie zijn essentieel om verdere schade te voorkomen

Service en onderhoud

We kunnen niet genoeg benadrukken dat airco systemen regelmatig moet worden onderhouden. Onze team van toegewijde servicemonteurs zijn dagelijkse actief richten zich puur op zowel service als het onderhoud. Hun uitgebreide ervaring kan bepalen of een bepaald onderdeel bijna aan het einde van zijn bruikbaarheid is en adviseren om het te vervangen om te voorkomen dat het apparaat uitvalt wanneer u het het hardst nodig hebt.

Er is geen twijfel dat de levensduur van regelmatig onderhouden airco units langer meegaat dan verwaarloosde units. We onderhouden nog steeds units die we meer dan tien jaar geleden hebben geïnstalleerd en die net zo goed werken als op de dag dat ze werden geïnstalleerd. Omgekeerd hebben we dezelfde units gezien die na slechts drie jaar moesten worden vervangen vanwege het gebrek aan regelmatig onderhoud. Goed onderhouden airconditioning apparatuur blijft topprestaties leveren en houdt de energierekening laag!

Service abonnementen 

Onze service monteurs  zullen een volledige beoordeling van de units maken wanneer ze het onderhoud uitvoeren  Ze zullen zowel de binnen- als buitenunits grondig reinigen, zowel intern als extern. Ze zullen controleren of het systeem binnen de normale parameters werkt en zullen de afvoerleidingen doorspoelen die de kans op toekomstige lekken helpen verminderen.

We sturen u een schriftelijke offerte met details over alles wat is opgenomen in uw service- en onderhoudsabonnement. De offerte bevat ook alle prijsinformatie, zodat u precies weet wat u ontvangt en hoeveel het kost voordat u een onderhoudscontract aangaat.

Onze onderhoudsabonnement zijn op maat gemaakt voor uw specifieke systeem en zijn ingesteld om ervoor te zorgen dat u de beste waar voor uw geld krijgt. Wanneer we uw airco hebben geïnstalleerd, wordt u automatisch ingeschreven in onze garantie van 10 jaar wanneer u ons de jaarlijkse onderhoud laat doen. Er is geen betere bescherming beschikbaar voor investering.

Maak afspraak voor onderhoud

Top
Bel voor advies!
Advies via WhatsApp!