Home / Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Service & Onderhoud aan uw installatie

Onderhoud is het punt waar veel geld mee bespaard kan worden, jaarlijks onderhoud maakt de totale kosten significant lager.

  • Voorkom storingen door tijdig en goed onderhoud
  • Goed onderhoud levert een betere binnenklimaat
  • Verleng uw garantie 
  • Verleng de levensduur van uw installatie 
  • Door regelmatig onderhoud werkt uw systeem tot ruim 30% zuiniger
  • In sommige gevallen wettelijk verplichting

Waaruit bestaat goed onderhoud?

tekst-afbeelding-2Een grondige reiniging van onder andere de filters, lekbak, roosters, condensor, verdamper en luchtslangen. Een aantal voorbeelden van onderhoud zijn: Het nalopen van het koeltechnisch systeem zoals het opmeten van de drukeenheden van het koudemiddel. Controleren van de juiste instellingen en programmeringen van het systeem. Koelt de unit wanneer hij moet koelen en verwarmt het systeem wanneer hij moet verwarmen?

 

Wat zijn de voordelen van goed onderhoud?

tekst-afbeelding-3Door uw airconditioning of klimaatsysteem regelmatig te onderhouden voorkomt u storingen, werkt uw systeem energiezuiniger en gaat hij langer mee. Airconditioning is een systeem dat op vele manieren wordt aangetast doordat hij lucht verplaatst. De lucht die door de airconditioning heen gaat is vervuilde lucht en voorzien van vele bacteriën, stofdeeltjes en andere vieze deeltjes die worden opgevangen door de airconditioning. Zonder goed onderhoud stapelt deze viezigheid zich op in de airconditioning met nadelige gevolgen. Hiervoor dienen de airconditioninginstallaties minimaal jaarlijks te worden voorzien van een grondige reiniging tijdens het onderhoud.

 

Maatwerk in overleg

Wij stellen maatwerk service- en onderhoudstrajecten op. Geen enkel gebouw, opdrachtgever of gebruiker is immers hetzelfde. In overleg met u bepalen we de dienstverlening. Kiest u voor onderhoud op contractbasis of voor maintenance management? Welke vorm en frequentie van onderhoud spreken we per installatie af? Vervolgens voeren wij de werkzaamheden in eigen beheer uit.
Kortom, u weet altijd waar u aan toe bent, zowel in technisch als in financieel opzicht.

Toch een storing?

Wij realiseren ons hoe vervelend (of zelfs kostbaar) het is wanneer een systeem niet werkt zoals het hoort. Daarom kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij onze storingsdienst: …

Top