Home / Airconditioning / Airconditioning

Airconditioning

MB klimaattechniek  is uw partner voor alles met betrekking tot airco. Systemen leveren en installeren die zorgen voor een prettig binnenklimaat: dat is waar we goed in zijn. Zo kunt u bij ons, naast een traditioneel airconditioningsysteem, terecht voor onderhoud, moderne luchtgordijnen en splitsystemen. Daarnaast leveren wij andere vormen van klimaatbeheersing zoals warmteterugwinning.

Splitsystemen
Een splitsysteem is een vorm van airco, waarbij systemen de beschikking krijgen over een aansluiting van een binnenunit op een buitenunit. Deze twee delen zijn met elkaar verbonden middels koelleidingen. De condensafvoer (ontvochtigen) wordt vast aangelegd.

Alleen erkende monteurs mogen dit airconditioningsysteem installeren. Dit conventionele systeem is in vele situaties toepasbaar. Vast geïnstalleerde airconditioners produceren minder geluid dan verrijdbare airconditioners.

 

Onderhoud van uw airconditioningsysteem

Het schoonhouden van de apparatuur en het filter verlengt aanzienlijk de levensduur van uw airco. Systemen van MB klimaattechniek  kunnen daarnaast afgesloten worden met een onderhoudscontract. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw airconditioningsysteem altijd in optimale conditie verkeert en de levensduur aanmerkelijk wordt verlengd.

Top