Home / Airconditioning

Airconditioning

Mitsubishi srkfdtc_sairconditioning mitsubishi

Meer mensen ontdekken het comfort van airconditioning. Op het werk, in de auto en thuis. Wie het eenmaal gewend is, wil nooit meer zonder – zelfs niet in de winter. Met airco zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand, het hele jaar door. Aangenaam koel op warme zomerdagen en behaaglijk warm in de gure wintertijd. En altijd schone, frisse lucht. En dat allemaal met een compact apparaat, dat tegenwoordig ook nog fraai ontworpen en fluisterstil is.

Op het werk

Niet voor niets stelt de Arbo-wetgeving hoge eisen aan het binnenklimaat. Uw medewerkers blijven fitter, scherper en dus productiever, als ze in een ruimte werken met een aangename temperatuur, de juiste vochtigheidsgraad en voldoende luchtverversing, in alle seizoenen. In moderne gebouwen kan vaak niet eens een raam open. Een aircosysteem is dan een verantwoorde investering.

Computerkoeling / Server ruimte

Uw serverruimte of datacenter staat vol met apparatuur. Deze geeft een enorme hoeveelheid warmte af. Om ervoor te zorgen dat de servers, pc’s en andere apparaten storingsvrij blijven werken, is goede koeling noodzakelijk. Want u moet er niet aan denken dat er storingen optreden doordat uw apparatuur te warm wordt. Uw medewerkers kunnen dan niet alleen niet werken, er kunnen hoge kosten mee gemoeid zijn.

Thuis

Met airco stijgt uw wooncomfort enorm, overdag, ’s avonds en ’s nachts. Stelt u zich eens voor: nooit meer slapen in een drukkend warme slaapkamer. En als u kiest voor airco met warmtepomp, kan in het voor- en naseizoen voortaan de verwarming uit. Dan heeft u ook nog eens lagere stookkosten.

 

Top